Post by stilaksucniben on Feb 9, 2022 6:19:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pou ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pou IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بسیاری از منابع ▞▞▞
▞▞▞ Pou 2022 version ▞▞▞
Pou Casual pkkc
خوب نیست دیگه قدیمی و تکراری شده
فقط می خواهم بدانم سازنده در والیبال حیوان خانگی را کتک زده است؟ باید خیلی راحت تر باشه بازی برای بچه ها است که من در آن هستم
آزاردهنده، چیزها جواب نداد، چیزها خیلی گران هستند، همیشه شاکی هستند،
این بازی خیلی بده یک ستاره هم زیاده😈😈😈در خانه بمانیم
بازی عالی! خیلی زیباست و غذاها، لباس ها و اقلام زیادی دارد! پس برای یک بازی ارزشش را دارد!! ما می توانیم یک ابروی لیلی رایگان دریافت کنیم! آیتمها برای سطح دیگری قفل شدهاند، و این به بچهها یاد میدهد که سخت کار کنند تا زمانی که بتوانید آن را دریافت کنید! این باید 5 ستاره بگیرد! همچنین ما می توانیم حساب کاربری ایجاد کنیم! ! خیلی بازی شگفت انگیز! ^_^
عالی
ین بازی شیلی بده آسان نسبتش نکنین
خیلی سرگرم کننده است، اما من دوست ندارم منتظر بمانم تا پو از خواب بیدار شود
خسته کننده به مینی بازی های بیشتری نیاز دارد
متاسفم اما دلیلش خیلی کسل کننده است که من 10 ساله هستم و چرا لعنتی دارم این بازی را بازی می کنم اما از 7 سالگی من این بازی را دوست دارم اما بازی های دیگر یک cpin دارند که شما باید یک بازی بازی کنید و سکه بگیرید اما واقعاً این بازی را ندارم در بازی ها خوب است، بنابراین به دست آوردن سکه سخت است بابت این نظر متاسفم
بازی خیلی خوبه من این بازیرو نسب کردم به من ۸گیگ اینترنتی داد
دزثگیاسگیونیو طعیتنبویتیکتیایدیایویدزدویوی
من این بازی رو خیلی دوست دارم حتما نصب کنید 😍😍
خوب است اما دوست من چند نفره را امتحان کنید اما کار نمی کند مشکلی وجود ندارد آن را حل کنید plss
Pou Casual pkkc
Pou Casual pkkc
Pou Burger | برگر پو - Baroon Avak St - Foursquare
سلام عالی اون کسی که گفت من آیپد دارم دروغ میگه چون فروشگاه پلی تو آیفون نیست
بازی رو دیدم اما بازی نکردم
فضای زیادی را اشغال می کند تنها کاری که انجام می دهید این است که از یک چیز کوچک در زمانی که به آن نیاز دارد مراقبت کنید.
سالها بود که این بازی نداشتم هورا پیداش کردم حتی اسمشم یادم نرفته بود
B 9 در 1
Pou Casual pkkc
مارس 2014 من 2000 سکه خریدم و هیچ اتفاقی نیفتاد.. سپس دوباره 6000 و 2000 سکه خریدم و باز هم هیچ اتفاقی نیفتاد. لطفا این را اصلاح کنید!!! من یا پول واقعی خود را پس می خواهم یا سکه های Pou خود را! فکر میکنم پرداختهای من را دریافت کردید زیرا در صورتحساب من نشان داده میشود!
یکی از 2 بهترین بازی که در لایو بازی کردم (نظر قدیمی من). وقتی آن بازی را بازی کردم، بازی مورد علاقه من بود، اما وقتی بازی اصلی (برای همیشه لطفا برای من تاماگوچی) را بازی کردم، نظرم را تغییر دادم، و اکنون (تاماگوچی من برای همیشه) بهترین بازی است که در لایو خود بازی کرده ام، و اکنون متنفرم این بازی (یک ستاره).
از بازی ها هستن که شاید قدیمی باشن ولی همیشه دوست داشتنی هستن
این بازی واقعا سرگرم کننده است زیرا مینی بازی های زیادی دارد 🎯 هیچ بازی دیگری را دوست ندارد 👍این بازی را باید دانلود کنید 🎮 و فقط 20 مگابایت است!
خیلی خیلی بد
خوب نبود
خوب، پس من این برنامه را دوست دارم، اما شما می توانید سرگرمی و زمان بیشتری را برای آن بگذارید، بنابراین ... متاسفم اما 2/5
من نمی توانم در این به روز رسانی جدید وارد شوید. چیکار کنم درستش کنم؟ یا من تنها نیستم؟
خیلی بده خوب نیست نصب کنید
این مشکلی ندارد زیرا در زمانی که خسته کننده می شود، باید گزینه های چند نفره اضافه شود تا بتوانیم همه آن بازی ها را با افراد تصادفی انجام دهیم.
خیلی عالیه دست سازنده اش درد نکنه من که خیلی دوست دارم
بدک نیست ولی بازی ی منعی است و هیچ جذابیتی ندارد
Pou Casual pkkc
خیلی جالبه.... تا اینکه با 2888 سکه در سطح هفت بودم و بدون خرید هیچ چیز به 175 رسیدم بررسی کردم اشتباهی چی خریدم و نوتیمگ بیرون اومد! چه وقت تلف کردنی دارم پاک میکنم برنامه
سوار شدم و بازی یخ زد.. روز بعد دوباره سوارش شدم و حتی نتونستم بهش غذا بدم، نتونستم بخوابمش یا هرچیزی! روز بعد سوار شدم و یخ زد! موضوع را به دوستم گفتم و همین اتفاق برای او افتاد جز اینکه بدتر! انگار pou مرده بود حتی روی پرده هم نبود...
Car Parking Multiplayer Simulator jhuw
من نمی توانم دستاوردهایم را تکمیل کنم که 250 سکه است، بسیار سخت است و همچنین ساحل ساحلی سخت است که می تواند چندین بار از دست بدهد. لذت ببرید.
این بازی خوبه ولی برای من دانلد نمیشه
بازی را از هیچ جا باز نمی کند باز نمی شود
Pou Casual pkkc
چرا همش بیدار میشه؟
سلام به نام خدا من نیایشم سکینه شرفی راست میگوید اگر از این بازی خوشتون نیامده فش ندید🤬😡و این بازی علی است ۵ ستاره هم کم است۰🥰
بالا رفتن همیشه طول می کشد، شما باید در سطح 40 باشید تا واقعاً از سفارشی کردن چیزها لذت ببرید. همه چیز گران است و جو به شما سکه های زیادی می رسد. در ابتدا سرگرم کننده است، اما سپس آزار دهنده است
دانلود نسخه جدید پو Pou 1.4.84 اندروید | سیلو