(Android) Shadow fighter 2: Shadow \u0026 ninja fighting games goljufije generator vse
Feb 9, 2022 6:22:37 GMT
Post by stilaksucniben on Feb 9, 2022 6:22:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow fighter 2: Shadow \u0026 ninja fighting games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow fighter 2: Shadow \u0026 ninja fighting games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije generator vse ▞▞▞
▞▞▞ Shadow fighter 2: Shadow \u0026 ninja fighting games 2022 version ▞▞▞
V redu je, vendar manj grafike
Zelo dobra igra ☺☺☺ Ampak narediš shadow fighter 3, dodaš tudi nove like, nove zemljevide in nove šefe ter novo orožje in nove hišne ljubljenčke😃😃😃😃☺☺😎😘😘😘😘😘😘😘
Lepa igra. Toda raven igre je zelo enostavna
Ta igra je bila sistemska aplikacija je napačna. Zelo lepa igra, vendar se ta igra ne odziva in ne deluje.
Bilo je tako kul in enostavno, prosim, nadgradite še nekaj borcev v tej igri in šefa na vsaki ravni in dajte šefu več moči, moj kamniti velikan bo ubil šefa z 2 udarci in opravljal dnevne misije v igri in več dnevnih misij, vendar je vaša igra najboljša v vseh shadow fighterjih 🙏 hvala🙏😀😀👍👍
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games Azione vsc
Ta igra je lepa igra.ampak imam en problem.moje opreme ni več😒😒 igra je zame nekaj napake.je prehuda😣😣😣zato ne morem iti na več nivoja.hočem nazaj svoje stare čase 😭😭😭 😭😭 ampak ta igra je lepa igra je vedno🙂🙂🙂
Igra je zame res fantastična ♥️ Začetek (normalen) je bil nekako lahek in dolgočasen, konec (noro) pa je bil zahteven.
To je najbolj priljubljeno, mora biti prvo mesto, da boste lahko dobili priložnost
dobra igra, vendar slab nadzor..programer izboljša nadzorno ploščico
Nadzor je odličen, zelo zabaven. Odlično bo, če bo na voljo več znakov. Zdi se, da močnejši kot postane lik, bolj zlobno je videti lik. Odlično bo, če bodo liki videti bolj pravični. Hvala.
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games Action luub
To je zelo zahtevna igra. Zato mora biti igra zelo aktivna, pridna in hitra. Začeti je zelo enostavno. Igralce lahko kupimo v igri. Ima veliko napadalnih veščin. Hvala, ker ste se odpeljali.
Lepo igro imaš. Če bi bila le 3D, bi bila ljudem všeč.
Od te različice sem samo pričakoval več kot Shadow fighter 1.. AMPAK😲😲 je pač isti sovražnik 😑😑 Iskreno, bolj priporočam prvo različico🤗🤗
najboljša igra vseh časov
Ena najboljših iger!!..... Igral sem prvega shadow fighterja in ga odstranil, spet sem ga igral in spet postal zasvojen. Stopnje so enostavne do težke, drugi liki jih lahko preizkusite in preizkusite njihove sposobnosti, in všeč mi je!!. Upam, da se bo igra posodabljala in da bo ostala brez povezave!!.... Kar tako naprej vsem razvijalcem!
zelo lepa igra Všeč mi je ta igra, hvala za to igro
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games Δράση gddy
Dobra igra, vendar po 20 nadgradnjah ne morem nadgraditi svojega bojevnika
najboljši . Upam, da bo naslednja posodobitev imela lažji način za pridobivanje draguljev
Super igra, vendar bi morali povečati energijo junakov kot zlikovcev
Všeč mi je dobra grafika, vendar preveč oglasov, prosim, reši to, razen da je to dobro
Te igre so zanimive in zelo pustolovske. Dajem ji polne zvezdice, ker je ta borbena igra tako kot moja najljubša stara igra "Shadow Battle". Po mojem mnenju je ta igra videti zanimiva zaradi več znakov z različnimi orožji. Neomejena raven jo naredi tako dobro. ugani. To nadzorno ploščo igre dajem 4 zvezdice, ker včasih ni mogoče klikniti. Mogoče moj telefon ali to igro? Rad uporabljam različne like z različnimi kostumi, kot je Thunderhoof.
Najboljša akcijska igra brez povezave 😀 Že 2 leti sem iskal najboljšo igro brez povezave in končno sem jo dobil shadow fighter 2, je 2D igra, vendar je grafika vse samo nebesa
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games Action hwu
Superhero Car: Mega Ramp Games Avontuur dwp
Zelo lepa igra
Ta igra je dobra in res legenda igra. Zelo rada imam to igro. In tudi nikoli nisem igral te vrste igre. In ena neverjetna stvar je, da je igra brez povezave
Ta igra edinstven nakup je jasen da in kupite epsko opremo
Igra je bila zanimiva, igral sem jo vsakič. Kadarkoli sem bil brezplačen, najboljša igra, kar sem jih igral👍 👍 👍👍👍👍👌👌👌👌
To je lepa igra in obožujem to igro
Ta igra tako kot shadow fighter 1 brez ene spremembe 😠😠😤 Zelo sem jezen, da prenesem to igro
Igram 30 minut in nič se ne spremeni. Enako videno, isti sovražniki. Mislim, tudi ko premagaš šefa, se zdi, da je še vedno na istem mestu z istimi sovražniki
Igre so tako kul, da bi jih lahko vse igral.
ta je zame veliko boljši od prvega. ker lahko prodaš svojo opremo kot prvo. doslej je to še vedno najboljša igra s sencami. vseeno dodajte več novih znakov, hvala.
Ta igra je lepa, a ko prejmete vso moč, postane igra težka
To je zelo dobra igra, poskusite, včasih traja
Igra je dobra, samo odstranite nekaj oglasov, prosim, res so zanič
Najboljša igra vseh časov. Ima dobro vizijo in zaenkrat ni imela nobenih težav. Rad bi, da bi programer poskusil izdelati dobro napredno igro, bolj podobno 3D igri. Drugače pa hvala, ker si igralcu naredila igro ustvarjalno.
Niceeee vesela igra, plačljiv artikel tudi ni predrag, lahko ga pogosto nadgrajujete, ne da bi porabili toliko denarja.. Z lahkoto zmagajte na vsaki stopnji.. Haha.. Uživajte v igranju v prostem času.. Hvala
še nimam izkušenj, ker to igro igram prvič.
To je zelo dobra video igra Všeč mi je ta igra, užival sem v njej in jo lahko prenesete in igrate v svojem slogu
to je najboljša igra, vendar je grafika slaba, je slaba, vendar je to dobra igra
Urednik igre naj gre k vragu s to *** igro!!!! Tudi z najmočnejšim karakterjem igre ni možnosti za zmago!!?? Urednik ne bi smel delati nobenih iger! POJDI V PEKLEN S SVOJO *** IGRO!!!!!!!
zamudna igra s čudovito grafiko in vsebuje veliko akcije, ta mi je zelo všeč. Zato sem ji zaradi teh lastnosti dal 5 zvezdic in sem popolnoma zadovoljen s to igro in ne dvomim proti njej. Zato raje kot vsi bi moral tudi plačati to igro
To je največja senčna igra, kar sem jih kdaj poznal. Ima odlično grafiko in kul like s koristnim zaveznikom. Tako enostavno je zaslužiti kovance in dragulje. Prenesite jo zdaj, fantje! prosim, imeli boste najboljšo igro senc! !!.
Težko stopnjo je težko zaključiti z eno samo oporo.